Revista de educație financiară nr.7

Standard

Pentru a susține cadrele didactice în activitatea lor, cu un impact semnificativ asupra dezvoltării armonioase a copiilor, A.S.F. a editat un nou număr al revistei online EduFin (https://edutime.ro/revista-edutime-nr-7/ ). Revista este dedicată dumneavoastră și conține o serie de informații care pot fi utile în activitatea didactică.

Revista poate fi accesată folosind link-ul (https://edutime.ro/revista-edutime-nr-7/ ), pentru accesarea nr. 7 al revistei EduFin, către profesorii din unitățile de învățământ preuniversitar din rețeaua teritorială a inspectoratului. Pentru noi, susținerea activității profesorilor este foarte importantă și de aceea ne dorim o comunicare cât mai largă și ne propunem să răspundem tuturor solicitărilor primite, astfel încât să ajutăm împreună la dezvoltarea sistemului de educație din România.

Sunteți partenerii noștri de încredere și pentru a vă ajuta și cu alte materiale aferente educației financiare, vă rugăm să ne scrieți pe edu@asfromania.ro.

Vă mulțumim din nou că ne ajutați în acest demers de distribuire a acestei reviste către toți profesorii din școli. Suntem alături de dumneavoastră și vă asigurăm de întreaga noastră considerație!

Cu deosebită stimă,

Dan Alexandru CHITIC

Responsabil Educație Financiară

Serviciul Monitorizare și Educație Financiară

Direcția Comunicare și Educație Financiară

Tatiana Vîntur – IȘJ Suceava

Lasă un comentariu