Călătorie către succes, ediția a II-a

Standard

Succesul este călătoria, nu destinaţia! Nu te gândi că succesul este un anumit punct în care trebuie să ajungi, ci priveşte-l ca pe un drum pe care îl ai de străbătut. Succesul trebuie să fie o călătorie de care să te bucuri zilnic şi înseamnă realizarea progresivă a unui scop predeterminat”,  spunea John C. Maxwell, lider mondial în leadership.

O astfel de călătorie celebrăm acum, prin premierea copiilor și tinerilor excepționali ai acestor generații. Reușitele lor vorbesc de la sine despre pasiune și atitudine, despre presiune și altitudine

Pasiunea și atitudinea, premise ale determinării și consecvenței în atingerea  visului devenirii personale.

       Presiunea şi altitudinea, inerente reuşitei în orice sferă a vieţii umane. Nicidecum substituibile, cele două noţiuni descriu, din laturi diferite, două dintre condiţiile  aspiraţiei spre succes: presiunea-internă sau indusă extern, este factorul propulsator,  stimulentul necesar, altitudinea  rămânând ţinta, mereu întrezărită, niciodată atinsă şi stăpânită.

          Împărtășim acum poveștile de succes ale 41 de adolescenți din școlile sucevene, repere de reușită și de aspirație continuă către succesul școlar și personal,  în nr.38 al Barometrului reușitei școlare – instrument al comunității educaționale FnonF (formal – nonformal),  cel mai longeviv produs al proiectului omonim derulat prin programul Leonardo da Vinci, în anul 2013, de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava. 

Ați reușit, continuați! Nu ați reușit, continuați!

Echipa de proiect „Călătorie către succes”, ediția 2020

Inspector școlar, prof. Tatiana VÎNTUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s