Curs de formare – educație financiară nebancară

Standard

FundațiaInstitutul de Studii Financiare în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară anunţă organizarea primelor serii din anul 2023 ale programului  „Formarea personalului didactic din învățământul preuniversitar în domeniul financiar nebancar (FinTTT)”, acreditat în baza Ordinului Ministrului Educației și Cercetării nr. 3559/29.03.2021.

FinTTT face parte din categoria programelor de formare profesională continuă furnizate de Fundația Institutul de Studii Financiare, în mod gratuit, pentru toate segmentele angrenate în piața financiară nebancară,în formatul unui curs care are drept grup țintă personal didactic din învățământul gimnazial care predă disciplina Educație socială.

Programul de formare are 60 ore (30 ore online pe platforma Zoom şi 30 ore e-learning), oferind 15 credite de formare continuă pentru participanți. De la data acreditării 662 cadre didactice au participat la sesiunile programului FinTTT.

Pentru a promova educația financiară și importanța acesteia, ASF și-a diversificat canalele de comunicare și începând cu acest an Autoritatea este prezentă și pe Instagram. Promovarea paginii Instagram a ASF în rândul cadrelor didactice contribuie la accesarea pe scară largă a materialelor de educație financiară, acestea putând fi utile, inclusiv în activitatea didactică. Ne găsiți la www.instagram.com/autoritateadesupraveghere_fin/ – Follow și veți avea zilnic la dispoziție noi suporturi de educație financiară.

Programul include 3 module:

ÎNSCRIERE

Cadrele didactice interesate se pot înscrie direct pe adresa de email finttt@isf.ro până pe data de 01 februarie 2022.

Numărul participanților este limitat la 25 persoane / serie, în ordinea înscrierilor. În cazul depăşirii acestei limite, persoanele vor fi înscrise la următoarea serie disponibilă.

TESTIMONIALE

“Toate temele au fost realizate, prezentate la un înalt grad de profesionalism. Felicitări!”

“Prezentările trainerilor au fost bune, au oferit explicații, au dat exemple și au fixat cunoștințele.”

“Cursul mi-a oferit oportunitatea de a afla lucruri noi, toate au fost interesante, dar în special piața de capital.”

Mesaj primit de la

Autoritatea de Supraveghere Financiară

Dan Alexandru CHITIC

Responsabil Educație Financiară

Serviciul Monitorizare și Educație Financiară

Direcția Comunicare și Educație Financiară

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s