Ființele umane nu au preț!

Standard

Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane marcată de Școala Gimnazială nr.4 Suceava printr-o  serie de dezbateri pe marginea fenomenului traficului de minori, și a riscurilor asociate acestui fenomen cu elevii, categorie vulnerabilă la exploatare.

Scopul urmărit în acțiunile derulate, în săptămâna prevenirii traficului de persoane, a fost conştientizarea elevilor în ceea ce priveşte amploarea traficului de persoane. Prin această acțiune, am dorit să transmitem în special elevilor, că anumite drepturi fundamentale pot fi încălcate, devenind victime, prin diferite forme de exploatare: exploatare prin muncă, prelevare de organe, privare de libertate, cerşetorie. 

Felicităm elevii participanți și profesorii: Cojocariu Ioana, Țuca Claudia Adriana, Bujor Lenuța, Moscaliuc Veronica, Serhei Alina, care au spus „NU TRAFICULUI DE PERSOANE! FIINȚELE UMANE NU AU PREȚ!”, în cadrul activităților organizate pentru marcarea zilei de 18 Octombrie – Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Considerăm că un om informat și prevenit, are mai puține șanse de a deveni o victimă a unor traficanți de ființe umane!

Ne-au sprijinit director prof. dr. Terec Vlad Loredana și doamna director adj. prof.dr. Ciupu Mariana Vica.

Coordonator, prof. Țuca Claudia Adriana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s