Programul stART – burse

Standard

Asociația Școala de Valori implementează, în perioada 10 octombrie 2022 – 31 decembrie 2023, în parteneriat cu sponsorul Provident Financial Romania IFN SA, a VIII-a ediție a programului stART de burse private prin care să susțină tinerele talente ale României. Programul se adresează adolescenților cu cetăţenie română care au domiciliul stabil în România, sunt elevi în clasele IX – XII inclusiv şi îşi desfăsoară activitatea artistică (desen, pictură, muzică, fotografie, vlogging, scriere creativă), în liceele și/sau palatele/cluburile copiilor din România.

Asociația Școala de Valori acordă burse sub forma suportului financiar persoanelor aplicante la program, conform nevoilor specificate în dosarul de aplicare şi în limita valorii stabilite de către juriul ce va analiza dosarele depuse de către participanţi. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare de 6.000 lei. Sprijinul financiar se oferă pentru:

a.  achiziţionare de materiale, instrumente, echipament sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obţinerii de performanţe în domeniul artistic (desen, pictură, muzică);

b. acoperirea cheltuielilor necesare pentru participarea la concursuri internaţionale şi naţionale, expoziţii și concerte;

c.  acoperirea taxelor de participare la cursuri de specializare/perfecționare în una dintre cele trei arii de interes (desen, pictură, muzică).

Toate informațiile referitoare la programul de burse (descriere, condiții, regulament etc.) se găsesc la https://scoaladevalori.ro/bursele-start-2022/ iar termenul limita este 30 octombrie 2022.

Dată fiind buna colaborare de până acum dintre Ministerul Educației și Asociația Școala de Valori, vă rugăm să ne sprijiniți în implementarea programului prin:

  • diseminarea informațiilor către profesorii și elevii din unitățile de învățământ vizate;
  • oferirea de sprijin în organizarea caravanei de promovare a programului în licee și palate/cluburi ale copiilor, prin diseminarea materialului video de prezentare a programului;

Vă mulțumim pentru efortul depus în anii școlari anteriori pentru implementarea primelor șapte ediții ale programului (în care au fost acordate 280 de burse, în valoare totală de peste 1.000.000 lei, iar 72% dintre elevii bursieri și-au urmat parcursul artistic, cotinuându-și studiile cu o facultate de profil) și vă rugăm să sprijiniți în continuare derularea în bune condiții a ediției 2022 – 2023.

Persoană de contact din partea Asociației Școala de Valori este domnul Dragoș Belduganu, telefon 0745.267.871, e-mail dragos.belduganu@scoaladevalori.ro.

Inspector școlar,

Prof. Tatiana Vîntur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s