Locul I la nivel național – prevenție antidrog

Standard

Concursului Național „Mesajul meu antidrog” se desfășoară de către Agenția Națională Antidrog – CPECA județene și inspectoratele școlare.

Elevii suceveni au obținut rezultate remarcabile la etapa finală a Concursului Național „Mesajul meu antidrog” 2022. 

Cele 4 secțiuni de concurs au inclus un total de 14 subsecțiuni defalcate pe ciclurile de învățământ gimnazial și liceal, la care au candidat nu mai puțin de 6523 de elevi din întreaga țară.

Concurența a fost acerbă încă din etapa județeană, la final fiind promovate pentru faza  națională cele mai bune din 5379 de lucrări.

 Județul Suceava s-a bazat pe cei mai talentați 14 elevi – câștigători ai locurilor I la faza județeană, iar meritul lor a ajuns să fie apreciat și la nivel național, după cum urmează:

  • LOCUL I național pentru ANTONESEI Răzvan Ionuț, clasa a X-a Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Grafică);
  • LOCUL I național pentru colectivul de eleve SCHIPOR Daria & HASNA Gabriela & GHEORGHIȚĂ Alexandra din clasa a VII-a Școala Gimnazială nr.2 Vicovu de Sus (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Fotografie);
  • LOCUL I național pentru ȘULEA Adela din clasa a VII-a Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava (secțiunea Eseu);
  • LOCUL III național pentru colectivul claselor V-VIII de la Școala Gimnazială „I.Băncescu” Adâncata, județul Suceava (secțiunea Film de scurt metraj și spot video – subsecțiunea Film de scurt metraj);
  • LOCUL III național pentru PÎNZARI Ana Isabela din clasa a V-a de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava (secțiunea Arte Vizuale – subsecțiunea Pictură).

Județul Suceava se situează la actuala ediție a Concursului Național „Mesajul meu antidrog” 2022 pe LOCUL I în ceea ce privește numărul de clasări pe podium (5), devansând în mod alte județe care au cumulat 1, 2 sau 3 nominalizări. 

 Felicitări pentru performanțele realizate la actuala ediție a acestui concurs național, făcând cinste județului nostru și demonstrând că an de an, pepiniera de tinere talente sucevene are mereu resurse și povești de succes.

Tatiana Vîntur – IȘJ Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s