1 iunie – Ziua copilului

Standard

1 iunie 2022, ziua în care se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită de preșcolarii și elevii noștri din localitatea Burla, în avans cu o zi.

COPILĂRIE, VESELIE, FERICIRE, DISTRACȚIE, LIBERTATE , FAIRPLAY….au fost cuvintele care au stat la bazele acestei activități.

          Însoțiți de doamnele educatoare, cei din grupa mare au făcut o excursie  cu multe momente frumoase la Putna lui Ștefan cel Mare. Au vizitat obiective turistice, au primit bomboane, au servit pizza în mijlocul naturii și la întoarcere au admirat animalele de la Gradina Zoologică Rădăuți.

          Cei de la ciclul gimnazial sub îndrumarea doamnelor și domnului învățător s-au întrecut în organizarea de activități cât mai atractive: au făcut desene pe asfalt; au organizat un concurs cu tombolă; au desenat pe hârtie ceea ce simt; au confecționat zmeie din hârtie și le-au alergat prin curte, au pictat pe o folie lungă și au afișat-o pe gardul școlii pentru a vedea și ceilalți bucuria și fericirea lor.

          Elevii de la ciclul gimnazial, sub îndrumarea diriginților, profesorilor și a doamnei director au participat la ateliere: o parte din elevii claselor a V-a au construit un robot din materiale reciclabile; o parte din elevii claselor a șasea au pictat două buturugi, pietre și alte obiecte; tenis de masă; badminton; squash; șah; table. Majoritatea elevilor au participat  la o activitate de cursă cu trasee de parcurs, unde competiția și galeria a fost la înălțime.

          La finalul activităților desfășurate toți elevii au fost încântați și dornici să organizăm și alte activități care să-i bucure…așa cum spune și citatul următor:

„Copilăria este șuvoiul de apă care izvorăște limpede și curat din adâncurile ființei și la care omenirea aleargă fără încetare să-și potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumusețe, de perfecțiune.” – Francesco Orestano

Prof. Dorina Chițan – Școala Gimnazială Burla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s