Tineri cetățeni activi pentru dezvoltarea durabilă în țările membre ale Inițiativei Central-Europene și din toate regiunile

Standard

Concursul de proiecte „Tineri cetățeni activi pentru dezvoltarea durabilă în țările membre ale Inițiativei Central-Europene și din toate regiunile” este organizat de Secretariatul Executiv al Inițiativei Central-Europene (CEI).

Secretariatul Executiv al Inițiativei Central-Europene (CEI), organism regional ce reunește nouă state membre ale Uniunii Europene, inclusiv România, precum și opt țări din vecinătatea balcanică și estică a UE, anunță lansarea concursului de proiecte „Tineri cetățeni activi pentru dezvoltarea durabilă în țările membre ale Inițiativei Central-Europene și din toate regiunile” (Active Young Citizens for Sustainable Development in CEI and AII areas).

Competiția se adresează liceenilor din țările CEI și se desfășoară în perioada 1 februarie 2021 – 31 martie 2021.

Obiectivul urmărit este promovarea obiectivelor de dezvoltare durabilă în rândul tinerilor din aria geografică a CEI, prin informarea acestora despre Agenda 2030 a Națiunilor Unite și încurajarea de a iniția și derula proiecte care să contribuie la îndeplinirea în plan local a Agendei 2030.

Competiția vizează stimularea spiritului civic și a abilităților de lideri ale noilor generații prin implicarea lor în programe relevante pentru întreaga lor comunitate.

Informații detaliate privind concursul de proiecte Active Young Citizens for Sustainable Development in CEI and AII areas, modalitatea de participare și calendarul sunt disponibile ► aici.

Aplicanții eligibili sunt unitățile de învățământ liceal de stat sau partiulare, prin reprezentantul legal.

Formularul de aplicație și anexele se completează în limba engleză. Depunerea proiectelor se realizează electronic, accesând adresa: https://application.cei.int

Accesul la CEI – Electronic Submission System este permis după înregistrarea ca utilizator CEI, la adresa http://application.cei.int/wp-login.php?action=register

Termenul de depunere a proiectelor – 31 martie 2021, ora 24.00. Primele trei cele mai bune idei de proiect vor fi premiate cu câte 20 000 euro fiecare.

Tatiana Vîntur – I.Ș.J. Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s