Premiul european pentru prevenirea consumului de droguri al Grupului Pompidou

Standard

Lansat în 2004, Premiul european pentru prevenirea consumului de droguri al Grupului Pompidou se acordă o data la doi ani pentru proiecte care urmăresc prevenirea consumului de droguri, proiecte care s-au dovedit a fi de success în implicarea tinerilor în dezvoltarea, implementarea și evaluarea lor.

Obiectivul ce se doreşte a fi atins prin acordarea acestui premiu este creșterea gradului de informare, sensibilizare și conștientizare a tinerilor privind riscurile consumului de droguri și adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Premiul va fi acordat pentru trei proiecte derulate de tineri care vor primi 5.000 de euro fiecare, în cadrul unei reuniuni care va marca a 50-a aniversarea a Grupului Pompidou, în toamna/iarna 2021.

Propunerile de proiecte pot fi trimise organizatorilor la Secretariatului Grupului Pompidou. Acestea vor fi evaluate de un juriu compus din 7 tineri din statele membre ale Grupului Pompidou.

Termen limită: 30 noiembrie 2020

Mai multe informații: https://www.coe.int/en/web/pompidou/-/european-drug-prevention-prize-2021-call-for-applications-is-open

Tatiana Vîntur – IȘJ Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s