Virtual RIUF

Standard

INVITAȚIE la Virtual Romanian International University Fair – RIUF 

Toamna aceasta, Grupul EDUCATIVA vă invită pe data de 29 octombrie 2020 la o nouă ediție a Târgului de Universități Internaționale RIUF, eveniment virtual educațional pentru învățământul universitar și postuniversitar din România. 

În aprilie 2020 Educativa a organizat debutul târgului 100% online Virtual RIUF, născut din dorința de a face posibilă interacțiunea elevilor dumneavoastră cu reprezentanți ai universităților, atât din afara României, cât și din țară, într-un mediu sigur pentru ambele părți. În aceste momente dificile este esențial să conștientizăm, cu adevărat, importanța educației și nevoia ca aceasta să fie la îndemâna tuturor.  

Așadar, datorită interesului elevilor pentru eveniment, putem spune bucuroși că ediția a II-a Virtual RIUF se apropie. Pe 29 octombrie 2020, Virtual RIUF vine în întâmpinarea așteptărilor celor care se bazează pe RIUF pentru informații complete despre studiul în străinătate și acces la cele mai bune oportunități educaționale în mediul online. Acolo vor fi centralizate peste 5000 de programe de licență, master și doctorat, atât din străinătate, cât și din România, burse și discuții live cu reprezentanții universităților despre aplicarea în țările europene, informații despre învățământul în Marea Britanie post brexit și sesiuni de dezvoltare personală la YouForum!  

Locurile de participare sunt limitate, de aceea revenim cu rugămintea de a trimite către elevii dumneavoastră din clasele X-XII, link-ul de înscriere la cel mai așteptat târg virtual de universități:  https://tinyurl.com/S-inscrieri-riuf-elevI. De asemenea dumneavoastră vă puteți înscrie pe următorul link la secțiunea Ești Profesor pentru a putea participa alături de elevi la acest eveniment: https://tinyurl.com/S-esti-profesor.

Educația înseamnă dezvoltare și cunoaștere, iar sprijinul dumneavoastră în împărtășirea informațiilor cu elevii dumneavoastră este vital pentru a construi frumos tinerii generației de mâine! 
 

Detalii: www.riuf.ro/
Echipa EDUCATIVA Teacher Network  

Tatiana Vîntur – I.Ș.J. Suceava
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s