Creator de educație

Standard

Primesc de la Echipa proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, concursul național „Creatori de educație” următoarele:


Dragă Creator de Educație, bine v-am găsit!

Felicitări! Sunteți unul dintre cei 50 de Creatori de Educație, Generația 2020!

Ați reușit să ne impresionați cu proiectul înscris, de către colegii sau de către elevii dumneavoastră, în Selecția Națională „Creatori de Educație”, organizată în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED.

Ați reușit să ne dovediți că un act educațional valoros înseamnă mult mai mult decât a transmite informații, cunoștințe, date.

Ați reușit să ne transmiteți, dincolo de ecranul rece al computerului pe care a fost realizată evaluarea, energia dumneavoastră, dinamismul dumneavoastră, dăruirea dumneavoastră.

Ați reușit să ne arătați că a fi cadru didactic este de fapt o vocație.

Prin toate cele descrise mai sus, reușiți să aduceți un plus de valoare sistemului de învățământ românesc, iar acest lucru contribuie decisiv la asigurarea unui proces de predare-învățare performant, atât de necesar în educație. Așadar, datorită dumneavoastră, toți avem de câștigat. Vă mulțumim și vă felicităm!

Dragă Creator de Educație, vă asigurăm că vă vom contacta, în perioada următoare, pentru a vă comunica modul în care veți intra în posesia premiului.

Vă trimitem cele mai calde gânduri și vă dorim un an școlar cu mult senin și multă inspirație!
Cu respect,

Echipa Proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED

Așadar, am câștigat titlul de „Creator în educație” cu proiectul Campania de prevenire a violenței R.E.S.P.E.C.T. – un proiect desfășurat prin activități și practici inovatoare, având ca scop prevenirea agresivității și violenței în mediul școlar prin crearea unui mediu educațional armonios, incluziv, mediu propice de exersare a comportamentelor și atitudinilor civilizate, astfel încât fiecare elev să se simtă încurajat, motivat, în deplină siguranță, să se manifeste cu responsabilitate, să fie capabil să-și gestioneze emoțiile, printr-o atitudine tolerantă, non discriminatorie, comunicând activ, asertiv și nonviolent.

Lista câștigătorilor Creatori în educație:

https://www.creatorideeducatie.ro/lista-castigatorilor-creatori-de-educatie-editia-2020/

În numele întregii echipe a proiectului CRED, transmit mulțumiri și felicitări tuturor participanților la selecția „Creatori de Educație”, ediția 2020. Fiecare cadru didactic a demonstrat, astfel, că este un model inspirațional pentru colegii din întreaga țară. Fiecare participant a câștigat respectul comunității educaționale, întrucât a pus la dispoziția colegilor practicile utilizate cu succes în propria activitate didactică, devenind un potențial model de bune practici, la nivel național, într-un moment în care avem nevoie, mai mult ca niciodată, de o mobilizare exemplară caracterizată prin dăruire și solidaritate” – Merima Carmen Petrovici, Manager al Proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED.

Inspector școlar prof. Tatiana Vîntur – IȘJ Suceava

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s