Mentalitate deschisă

Standard

Mentalitatea este cea care stă la baza comportamentelor, schimbarea acestora din urmă necesitând o schimbare fundamentală în modul nostru de gândire.

img_book„De la liderul mondial în schimbarea de mentalitate, Institutul Arbinger USA, Programul de Dezvoltare și Implementare a Mentalității Deschise permite organizațiilor și angajaților lor să se transforme profund printr-un proces în trei etape: schimbarea mentalității, dezvoltarea liderilor și îmbunătățirea sistemelor. Înainte de a începe procesul de schimbare a mentalității, vă recomandăm să discutați intern despre nevoile, provocările și obiectivele dvs. specifice.

Organizațiile care au angajați ce împărtășesc mai mult sau mai puțin aceeași mentalitate, pe care au avut-o întotdeauna, vor continua să producă mai mult sau mai puțin aceleași rezultate pe care le-au produs întotdeauna. Dacă s-au confruntat cu provocări comune cum ar fi implicarea scăzută, colaborarea precară sau lipsa de inovare, de exemplu, aceste probleme vor continua – dacă nu schimbă ceea ce cauzează problemele.

Această cauză este o mentalitate inward/închisă, orientate spre sine. Rezultatele descoperite se întâmplă numai atunci când oamenii fac schimbarea de la o mentalitate închisă la o mentalitate deschisă, orientată spre creșterea impactului.”

Puteți naviga pe: https://www.idp-romania.ro/mentalitate-deschisa/

Totodată, pentru cei care călătoresc pe drumul Mentalității deschise, recomand Cercul poeţilor dispăruţi (Dead Poets Society), de Nancy H. Kleinbaum:

http://www.humanitas.ro/humanitas/cercul-poetilor-disparuti (carte)

https://atelier.liternet.ro/articol/14970/Lenus-Teodora-Moraru/Cercul-profesorilor-disparuti.html

https://filmehd.se/dead-poets-society-cercul-poetilor-disparuti-1989-filme-online.html (film)

Tatiana Vîntur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s