Școala altfel – la Vatra Dornei

Standard

Proiect caritabil:

„Împreună pentru Robert” este proiectul caritabil desfășurat în data de 17 aprilie 2019 de elevii Liceului Teoretic ,,Ion Luca” V. Dornei, în cadrul Săptămânii Școala Altfel, coordonați de prof. Păștinaru Andreia, Marinuc Ramona, Rezuș Viorica, Paicu Angelica, Heidel Gabriela.  La acest târg pe lângă cei care ne-au vizitat  au fost invitați să participe elevii clasei a VII-a A de la Școala Gimnazială Nr. 4, prof Acatrinei Irinel.

RobertTârgul caritabil a reprezentat punctul ,,dulce” al vizitei la liceul dornean, liceenii recompensând cu dulciuri donația făcută de colegii de gimnaziu și de cei care ne-au călcat pragul pentru a-l ajuta pe micuțul Robert Dranca, ce are nevoie acum de tot sprijinul nostru.

La finalul târgului contribuțiile copiilor au fost donate lui Robert. Proiectul inițiat de liceeni ,,Împreună pentru Robert” va continua în data de 21 aprilie, la Casa de cultură ,,Platon Pardău”, unde elevii Școlii Gimnaziale Nr.4 vor organiza un concert caritabil pentru Robert sub titlul ,,Copiii împlinesc vise!”

Educație ecologie:

ou_dorna.jpg,,Curtea școlii mele” este una dintre temele Programului Mondial Eco-Școala abordată în acest an școlar de elevii Liceului Teoretic ,,Ion Luca” V. Dornei.

În data de 17 aprilie 2019, grădina didactică din fața liceului a ,,prins culoare” printr-o creație a elevilor clasei a XI-a D, ce au dovedit imaginație și îndemânare în realizarea unui simbol pascal- Oul de Paște- din polistiren și dopuri de plastic.

Munca în echipă a dat roade, sub îndrumarea profesorilor: Loredana Lungoci, Viorica Rezuș și Irinel Acatrinei, accentuându-se nevoia de colectare selectivă a deșeurilor, de reciclare, de conștientizare a folosirii raționale a resurselor.

Coordonator de proiecte și programe educative,

Prof. Andreia Păștinariu

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s