Ziua mondială a artei și Atelierele PIM

Standard

Luni, 15 ianuarie 2019, în prima zi a Școlii Altfel, elevii, profesorii și părinții Școlii Gimnaziale Corocăiești au sărbătorit împreună Ziua mondială a artei. Activitățile au fost desfășurate în prezența invitatului special, graficianul și caricaturistul Mihai Pânzaru Pim, care a propus elevilor un concurs cu tema Portretul.

pim-6.jpgLa activitate au participat 112 elevi din clasele I-VIII, 25 părinți și 8 cadre didactice. În cadrul aceleiași activități, elevii au avut oportunitatea de a  participa și la alte două secțiuni: Benzi desenate și  Primăvara în sărbătoare.

 În calitate de președinte al juriului, domnul Mihai Pânzaru Pim a apreciat activitatea și implicarea  micilor artiști și a oferit elevilor care s-au clasat pe primele trei poziţii un portret schițat pe loc în semn de apreciere pentru micile lor creații care au fost realizate  în această zi atât de importantă pentru arta internațională.

Activitatea s-a încheiat cu un moment de  vals la care au participat toţi cei care au dorit să sărbătorească această zi prin dans.

Luminița Dobrea – Școala Corocăiești

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s