Scrisoare pentru Moș Crăciun

Standard

,,Scrisoare pentru MOȘ CRĂCIUN” este concursul desfășurat în perioada 5-18 decembrie 2018, de elevii claselor a IV-a și a V-a, de la Școala Gimnazilă Nr. 4 Vatra Dornei.

IMG-20181218-WA000035 de elevi au scris moșului mesaje frumoase și emoționante. Nu puțini au fost cei care au avut dorințe speciale: ,,Eu îmi doresc cel mai mult să mi-l aduci pe tata din Franța…să petrecem Crăciunul împreună” (Ionuț), ,,În acest an am o rugăminte specială…Fă ca din sacul tău magic să scoți bucurie și fericire pentru toți copii orfani, părăsiți de părinți, bolnavi sau aflați în mare nevoie.” (Teofana), ,,…Surioarei mele, care nu știe să-ți scrie, te rog să-i aduci o păpușă, iar mie, dacă poți, o enciclopedie. Te rog să treci pe la toți copiii din întreaga lume, mai ales pe la cei sărmani. ” (Matei), dovedind că acestă sărbătoare înseamnă să fii mai bun, să te gândești și la ceilalți…și să-ți dorești ca toți cei dragi ție să-ți fie alături, Crăciunul însemnând BUNĂTATE și FAMILIE.

IMG-20181218-WA0015Juriul, format din prof. Ancuța Voivod- director, prof. Irinel Acatrinei- consilier educativ, eleva Maria Popa- președintă a Consiliului Școlar al Elevilor și dna Daniela Prună- președintă a Consiliului Reprezentativ al Părinților și sponsor al activității, au acordat 4 premii I, 5 premii II, 2 premii III și 3 mențiuni.

Dulciuri, premii, diplome, emoții și amintiri frumoase împreună de Crăciun.

Coordonatori ai activității: bibliotecar Maria Magherca și prof. Irinel Mioara Acatrinei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s