Carnavalul toamnei

Standard

„A trecut întâi o boare/ Pe deasupra viilor,/ și-a furat de prin ponoare/ Puful păpădiilor…” lăsând în treacăt o aromă de toamnă peste elevii de la CSEI Sf. Andrei care astăzi au sărbătorit zâna Toamnă. Activitatea a reunit toți elevii școlii de la cei mai mici școlari din clasa întâi la elevii mari din clasele de profesională.

FOTO 2Elevii au întâmpinat Toamna cu o expoziție a cărei vedetă a fost bineînțeles bostanul. Lucrările pregătite cu migală de elevi au creeat imaginea Toamnei cu bogățiile și frumusețile ei. În acest cadru pastelat s-a desfășurat concursul pentru „Cel mai frumos costum” unde concurenții s-au prezentat într-o manieră specifică carnavalului stârnind admirația, dar și veselia în rândul spectatorilor. Câștigătoare a fost desemnată eleva Bejenariu Georgiana cl. a VII-a A și elevul Venin Florin cl. a XI-a D. Momentul culminant a fost competiția pentru „Cel mai frumos bostan” când elevii s-au întrecut în arta sculptării în bostan, unde câștigător a fost elevul Curcă Iulian din cl. a VI-a B. În așteptarea deciziilor juriului concurenți și spectatori s-au bucurat de un minirecital susținut de un fost elev al școlii, Dafin Marian care i-a încântat pe participanți cu câteva melodii din muzica ușoară românească. Dansul și voia bună au mai atenuat emoțiile până la momentul mult așteptat și anume premierea.

Carnavalul toamnei, devenit tradiție la CSEI Sf. Andrei este una din activitățile cele mai îndrăgite ale elevilor școlii și ca în fiecare an a adus multă bucurie și veselie școlarilor noștri. Activitatea a fost pregătită cu multă dăruire de doamnele instructori de educație Horvat Elena, Săvescu Teodora și Veliș Nicoleta, doamnele prof. Țenovici Paraschiva, Buburuzan Casandra, Novac Brîndușa și doamna pedagog Lupescu Monica,  împreună cu juriul format din prof. Sabin Rybanna, prof. Țebrean Livia și prof. Mureșan Florin. (Consilier educativ prof. Istrate Isabella)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s