Educație juridică – ediția a III-a

Standard

În perioada 8-12 octombrie 2018 se va desfășura a III-a etapă a activităților specifice Educației juridice, conform protocolului Ministerului Educației Naționale cu Ministerul Justiției nr. 9698/20.07.2017 și respectiv nr. 7/95993 din 20.07.2017.

În vederea planificării activităților de educație juridică reprezentanții unităților școlare vor contacta voluntarii înscriși în acest proiect (specialiștii din justiție), conform tabelului trimis în școli,  pentru a stabili de comun acord, programul de activitate pentru perioada mai sus menționată, completând documentul google docs, până pe data de 20 septembrie 2018. (adresa nr.8346 din 11 septembrie 2018)

După perioada de desfășurare a activităților, fiecare unitate școlară, prin coordonatorul de proiecte și programe educative școlare și extrașcolare, va trimite un raport care va respecta structura precizată în ediția precedentă.

Termen de trimitere a raportului (format word) este 25  septembrie 2018.

Raportului i se pot atașa și 2-3 fotografii relevante din perioada desfășurării activităților, cu respectarea dreptului la imagine prevăzut de normele în vigoare (Codul civil).

Rapoartele se vor trimite pe adresa de e-mail: tatianavintur@yahoo.com

T. Vîntur – IȘJ Suceava

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s