Premiul II – Cupa DHS, etapa națională

Standard

Concursul național de îndemânare pe bicicletă și educație rutieră  „Cupa DHS” s-a desfășurat la Bistrița Năsăud,  în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, cu participarea a 37 de echipaje din țară.

cupa DHS_18După festivitatea de deschidere s-au desfășurat probele de concurs: cunoaşterea regulilor de circulaţie, istoria bicicletei, modele de biciclete DHS – probă teoretică (chestionar tip grilă); parcurgerea unui traseu cu bicicleta în poligon; proba de îndemânare pe bicicletă, la alegere, într-un timp stabilit. Echipajul este format din 4 membri (2 băieţi şi 2 fete), un băiat şi o fată din clasele V-VI; un băiat şi o fată din clasele VII-VIII.

Echipajul din județul Suceava, elevii de la Școala Gimnazială Herla, coordonat de prof. Theodor Gășpărel, a câștigat premiul II la etapa națională. „Sunt bucuros că am reușit din nou performanța de a fi printre cei mai buni. Bucuria este în primul rând pentru elevii mei și pentru că județul Suceava a fost la înălțime”, a spus domnul profesor.

Pentru cei peste 200 de participanți concursul a fost un real schimb de experiențe și bune practici, între profesori pasionați și elevi cu abilități de viață îmbunătățite.

Doamna prof. Aurelia Dan, inspector pentru educație permanentă la IȘJ Bistrița  a mulțumit, „colegilor si prietenilor din echipa de organizare, profesorilor si directorilor de la Palatul si Cluburile Copiilor din Năsăud, Beclean, Sîngeorz Băi și doamnei Lavinia Moldovan pentru minunata experiență oferită în cadrul Complexului Muzeal, prin organizarea vizitei interactive cu ajutorul aplicației Questo.”

Tatiana Vîntur – I.Ș.J. Suceava

 

Reclame

2 răspunsuri »

  1. As dori, daca se poate, sa imi trimiteti clasamentul general al Conursului de reviste scolare.Sunt din Pitesti si am înscris în concurs revista Aripi.Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s