Concurs județean de informatică

Standard
Șase echipaje de la Palatul Copiilor Suceava, Clubul Copiilor Fălticeni, Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc, Clubul Copiilor Vatra Dornei și Clubul Copiilor Gura Humorului au participat la Concursul Județean de Informatică „Centenarul Marii Uniri”, desfășurat la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, în data de 12 mai 2018.
Acest concurs are scopul de a realiza un cadru stimulativ de întrecere pentru elevii ce frecventează palatul și cluburile copiilor, cu performanțe deosebite în programarea și operarea calculatoarelor.
La cele două secțiuni ale concursului au participat 83 de elevi: 34 la secțiunea programare clasele III-VIII, 24 la secțiunea Office – Word și 25 la secțiunea PowerPoint, clasele III-IV și V-VII. Subiectele concursului au fost realizate de cadrele didactice: prof. Daniela Marcu de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava și prof. Marcu Ovidiu de la Colegiu Național ”Ștefan cel Mare” Suceava – la secțiunea programare, prof. Popa Carmen de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava a realizat subiectele secțiunii PowerPoint –de actualitate, cu tema „Centenarul Marii Uniri”, prof. Iulia Danilov de la Clubul Copiilor Gura Humorului și prof. Șoiman Ștefania de la Palatul Copiilor Suceava.
Câștigătorii locului I la cele două secțiuni se vor califica la competițiile IT naționale înscrise în Calendarul activităților educative naționale (CAEN/2018). Proiectul s-a desfășurat în parteneriat cu Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava
Organizatori, prof. Stefania Soiman și prof. Carmen Popa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s