Origami – Ziua Internațională

Standard

Palatul Copiilor Suceava a organizat în perioada 10-12 noiembrie 2017 activități pentru a marca ZIUA MONDIALĂ ORIGAMI, ce se sărbătorește pe data de 11 noiembrie.

22854550_1419581254758253_1023686839_nÎn aceste 3 zile, peste 60 de elevi ai cercurilor de origami, karting, pictură, engleză/japoneză și ai Școlii Gimnaziale Zamostea au învățat să confecționeze coroane de prinți și prințese, jucării în tehnica origami și au vizionat imagini cu cele mai reușite modele origami din lume.

Cu această ocazie, copiii au aflat că „origami” este un cuvânt de origine japoneză și înseamnă „hârtie pliată”. Întreaga activitate a fost coordonată de prof. Biatrice Choleva, prof.Cristina Maxim, prof. Petronela Rusu,  prof. Vieriu Carolina, de la Palatul Copiilor Suceava și prof. Beldianu Corina, înv. Bordeianu  Claudia, prof. Achihăiei Adrian, prof. Achihăiei Simona de la Școala Gimnazială Zamostea.

Activitățile desfășurate și-au propus să dezvolte elevilor abilități socio-personale, spiritul de echipă prin crearea unui cadru stimulativ de învățare.

Consilier educativ, Petronela Rusu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s