Poveste de toamnă

Standard

O frumoasă poveste de toamnă a fost scrisă de elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială Drăgoieşti şi Şcoala Primară Măzănăeşti  vineri, 10 noiembrie 2017. Activitatea extraşcolară s-a derulat în parteneriat cu Comitetul reprezentativ al părinţilor şi a avut ca structură 3 capitole – Colţul Toamnei, Cămara bunicii şi Handmade… de toamnă.

toamnaIntroducerea în atmosfera activităţii a realizat-o un grup de elevi din clasele a IV a şi a VII a, elevi care au făcut să se audă Şoaptele Toamnei  în muzică şi versuri.

Fiecare colectiv de elevi, îndrumat de cadrele didactice a amenajat în sala de clasă un colţ dedicat toamnei, folosindu-se de bogăţia, farmecul, culorile acestui anotimp. Cuvintele de ordine au fost abundenţă, veselie, eleganţă, creativitate, originalitate.

toamna5Cămara bunicii a fost plină de bunătăţi, oferite de partenerii proiectului, părinţii şi au confirmat încă o dată măiestria şi  priceperea gospodinelor din comunitate.  Elevii au exersat şi spiritul antreprenorial, convingând participanţii la activitate să cumpere conserve realizate din produse naturale, dar şi fructe sau legume bio.

Obiectele handmade  – machete, tablouri, coşuleţe, brăţări, coliere, sticle de decor au fost la mare căutare, fiind confecţionate de elevi din materiale oferite toamna de natură (frunze, castane, seminţe, boabe, crengi, muşchi, flori). A fost o adevărată provocare pentru participanţi, care au trebuit să se autodepăşească în îndemânare, creativitate, imaginaţie, dar şi hărnicie.

Activitatea s-a bucurat de succes şi în acest an, dovadă fiind numărul crescut de elevi şi părinţi care au dorit să se implice în proiect.

CPPE prof. Daniela Baltaru

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s