Pădurea fermecată – Școala altfel

Standard

Școala altfel se desfășoară la Colegiul Național „M.Eminescu” Suceava în perioada 27  – 31 martie 2017.

Eminescu1Activitatea Pădurea fermecată, în cadrul proiectului SNAC, cu titlul Dăruind vei dobândi, în contextul programului Școala altfel s-a desfășurat  pe data de  27.03.2017, la CSEI Suceava  de către elevii clasei a VIII-a B.
La activitate au participat 15 elevi de la Colegiul Național Mihai Eminescu Suceava, coordonați de prof. Rodica Cozaciuc,  prof.Tatiana Vîntur și 18 elevi de la CSEI Suceava, coordonați de prof. Rădulescu Loredana, Filipiuc Camelia.
Activitatea s-a desfășurat pe patru grupe mixte de lucru. Fiecare grupă a realizat planșe, postere, creații literare în care s-a evidențiat importanța pădurii în viața omului. Discuțiile și activitatea s-au desfășurat intr-o atmosferă caldă, deschisă, ceea ce a determinat ca elevii să se cunoască între ei, să comunice cu ușurință pentru a-și îmbunătăți competențele de comunicare interpersonale.
Atmosfera destinsă a demonstrat faptul că indiferent de vârstă și nivel social elevii reușesc să se adapteze la diferite situații atunci când se confruntă cu diverse probleme din viața reală.

Prof. Cozaciuc Rodica

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s