Timp liber și mișcare

Standard

Zi sportivă pentru elevii de la Școala Gimnazială Milişăuţi-Bădeuţi

Vineri, 10 martie 2017,  la Școala Gimnazială Milişăuţi-Bădeuţi, s-a desfăşurat activitatea Timpul liber şi mişcarea, coordonată de doamna profesoară Dana Poleac, în colaborare cu Pensiunea David House Radauţi şi instructorul de fitness Florin Donisan.

17159181_1250893755027391_3115420404531411791_o28 de copii au participat la un antrenament funcţional, descoperind detaliile tehnice, teoretice şi exerciţii practice referitoare la activitățile de fitness. Cu această ocazie, elevii au înţeles că fitness-ul, atât de ,,în vogă” în ziua de astăzi, nu se rezumă doar la ridicare de greutăţi și efort fizic, ci și educație pentru sănătate și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut și dinamic..

Un antrenament simplu, cu propria greutate, combinat cu o alimentaţie sănătoasă şi odihnă, duce la rezultate remarcabile. Copiii au fost încântați de antrenament și și-au propus să repete această experienţă, mai ales că au făcut cunoștință cu un loc de antrenament plăcut unde ar putea reveni în timpul liber și împreună cu părinții.

A consemnat prof.Marciuc Adriana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s