Școli conectate la comunitate

Standard

Școala Gimnazială „Aurelian Stanciu” din Salcea a desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului național „Școli conectate la comunitate”, derulat de Fundația Noi Orizonturi.

La activitatea din 9 martie 2017 au participat părinți, profesori, elevi din Consiliul elevilor. Timp de două ore, participanții au lucrat în echipe mixte de lucru, au studiat și dezbătut  descriptorii pentru standardul Voluntariat la nivelul școlilor comunitare. Înțelegerea descriptorilor a fost asigurată de domnul Nicu Scoruș, facilitatorul de proiect din partea FNO.  Fiecare echipă și-a spus părerea, a prezentat modul în care participanții înțeleg să se implice în derularea proiectului și sporirea gradului de implicare în acțiuni de voluntariat.

Se urmărește ca la încheierea perioadei de derulare a proiectului la nivelul școlii,  folosind cu eficiență suma alocată prin proiect și cu sprijinul voluntarilor,  să se realizeze un parc cu foișor în fața școlii pe terenul rămas liber după demolarea unei vechi construcții.

Activitatea a fost coordonată de profesorii coordonatori de proiect la nivelul școlii, prof. Sorin Gălățeanu-directorul școlii și prof. Marinela Mocanu-consilier educativ.

A consemnat prof. Marinela Mocanu

Școala Gimnazială Salcea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s