Calendarul activităților educative 2017

Standard

Prin Ordinul nr. 3248 din 14.02.2017 s-au aprobat competițiilor școlare ce se vor organiza și desfășura în România, la nivel internațional, național și regional, în anul școlar 2016-2017.

Concursurile cuprinse în CAEN și CAERI 2017 pot si accesate aici:

Calendarele activităților educative ale județului Suceava ( CAEN, CAERI și CAEJ/2017) pot fi accesate aici: Calendar CAEN_2017_SV
Inspector școlar,
Tatiana Vîntur

2 răspunsuri »

  1. Buna seara ! Imi puteti spune, va rog, de ce s-au conditionat bursele de performanta de finantarea sau nefinantarea de catre MEN a concursurilor? Performanta copiilor care participa la concursurile nefinantate este mai prejos decat a celor care participa la cele finantate? Sau pentru ca au cheltuieli in plus nu merita nici bursa? Nu credeti ca este o discriminare pe care copiii nu o inteleg?

    • Buna ziua! Din pacate n-am un raspuns pentru dvs. deoarece nu este un domeniu care sa intre in sfera mea de competenta (bursele). Aceste concursuri au importanta lor incontestabila si au coordonari diferite (minister, unititati scolare). Resursele financiare sunt limitate si din acest motiv sunt competitii finantate sau nefinantate de minister. Desigur, importanta lor nu este in functie de fondurile alocate. Poate ca ar fi bine sa adresati intrebarea dvs. celor care fac aceste criterii. In felul acesta veti primi un raspuns avizat. Imi pare rau ca nu vapot fi de folos. Mult succes in activitatea dvs..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s