Jurnal de…Școala altfel

Standard

Luni 31 oct, ora 9.00, întâlnire cu salvatorii de la ISU Bucovina Suceava și elevii de la Colegiul Tehnic Petru Muşat Suceava.

pmusat1Elevii clasei a X-a B, de la Colegiul Tehnic Petru Muşat Suceava au aflat chiar de la specialiştii … în salvarea de vieţi  câteva dintre normele de comportament în situaţii de seism, incendiu, accident rutier cu victime. La întrebarea Este o meserie grea? au putut răspunde chiar elevii pentru că unii dintre ei au avut ocazia să poarte o parte din echipamentul de protecţie şi să mânuiască utilajele de intervenţie în acelaşi timp. Concluzia a fost unanimă: Este o meserie pe cât de grea pe atât de periculoasă, dar nimic nu poate egala bucuria salvării vieţii unui om.

pnusat2Miercuri, 02 noiembrie, ora 9.00, pe aripi de gând la Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava

Preţ de câteva ore, elevii claselor a X-a B liceu şi şcoală professională de la Colegiul Tehnic Petru Muşat Suceava au zburat macar cu gândul spre destinaţii doar de ei cunoscute. În bagajul lor şi-au luat informaţii despre etapele pe care trebuie să le parcurgă orice călător de la check-in la controlul de securitate şi al documentelor, obiectele permise in bagajul de mână şi cală şi detalii tehnice pe înţelesul lor.

prof. Alina Crețu – Colegiul Tehnic Petru Muşat Suceava

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s