Red Carpet

Standard

Joi, 27 octombrie a.c., în sala Casei de Cultură a muncipiului Rădăuți s-a desfășurat începând cu ora 17.00 Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”. Sub denumirea de „Red Carpet”, ediția din acest an a adus sub lumina reflectoarelor tineri care și-au pus în joc talentul și imaginația, reușind să ofere asistenței un spectacol de neuitat.

baluriAngajați în competiția pentru titlul de Miss și Mister Boboc, cei 16 elevi din clasele a IX-a au interpretat în mod inspirat rolurile unor personaje celebre din lumea showbiz-ului. Astfel, în fața publicului și-au făcut apariția, cu emoțiile specifice evenimentului, Sebastian Irinciuc (Stan) și Dariana Evuleț (Sia), Matei Grigorciuc (Charlie Chaplin) și Andreia Leizeriuc (Martha Graham), Rareș Mosiuc (Bran) și Melania Ghețău (Avril Lavigne), Răzvan Pamfiloiu (Bruno Mars) și Sînziana-Veronica Mirăuță (Beyonce), Luca Apetri (Smiley) și Bianca Ciornobrevei (Andra), Bogdan Fomin (Kurt Cobain) și Andreea Chișciuc (Lana Del Ray), Cosmin Ailenei (Ed Sheeran) și Andreea Isabela Haiura (Shakira), Cezar Vlonga (Carla’s Dreams) și Claudia Ianițchi (Antonia). Prin interpretări muzicale antrenante sau, dimpotrivă, pătrunse de sensibilitate, prin prestații coregrafice, numere de dans modern, momente de stand up comedy pline de amuzament, elevii care au format cele opt perechi s-au străduit să-i convingă pe membrii din juriu și totodată pe colegii din public cu privire la valoarea virtuozității lor artistice.

14877916_1327356863963361_2102623329_nSpectacolul a debutat cu un moment al organizatorilor, o secvență filmată, avându-i ca protagoniști pe Alexandru Balan, alias Joker și pe boboci. Dansul de excepție al organizatorilor din clasele a XII-a – pe acordurile electrizante ale melodiei „The Greatest”, interpretată de Sia – a făcut ca publicul să izbucnească în aplauze prelungite și ovații. Au urmat patru ore de ingeniozitate artistică, în care momentele de dans și coregrafie s-au împletit cu probele de forță și demonstrațiile de arte marțiale, interpretările unor piese muzicale celebre au lăsat loc secvențelor de umor și probelor-surpriză pregătite de organizatori. La finalul manifestării, înainte de anunțarea câștigătorilor, pe scenă au urcat membrii trupei Bosquito care au ridicat publicul în picioare cu ajutorul pieselor consacrate din repertoriul propriu: „Femeia”, „Două mâini”, „Așa că beau”, „Omul perete” ș.a. După momente de deliberare deloc facile, jurații au decis câștigătorii ediției din acest an: eleva Melania Ghețău, din clasa a IX C a dobândit titlul de Miss Boboc iar Cezar Vlonga, din clasa a IX F a devenit Mister Boboc. La capătul aplauzelor prelungite ale publicului, eleva Claudia Ianițchi, din clasa a IX-a G a fost declarată Miss Popularitate 2016, iar titlul de Mister Popularitate i-a revenit elevului Rareș Moisiuc, din clasa a IX-a E.

balul-bobocilor-3Se cuvin adresate felicitări coordonatorului principal al evenimentului, doamna profesoară Angelica Popovici și echipei de organizatori dedicați pe care a coordonat-o. „Am muncit alături de un grup de tineri ambițioși, talentați și înzestrați cu inițiativă, tineri care au înțeles că succesul evenimentului presupune asumarea responsabilă a rolurilor în echipă și îndeplinirea sarcinilor, care au conștientizat că detaliile sunt piese esențiale din scenariul unui spectacol de calitate. Le mulțumesc pentru efortul pe care l-au depus pentru pregătirea fiecărui moment. Mulțumesc totodată colegilor profesori și diriginți pentru susținerea și implicarea domniilor lor pe durata pregătirilor pentru spectacol” (Angelica Popovici).

La finalul acestei evocări se impune să adresăm mulțumiri calde sponsorilor pentru contribuția generoasă, partenerilor media, pentru ajutorul valoros, totodată conducerii Casei de Cultură, pentru punerea la dispoziție a spațiului de spectacol. Nu în ultimul rând, aprecierea noastră se îndreaptă către toți cei care au contribuit la reușita unui spectacol memorabil.

A consemnat prof. Florin Georege Popovici – director Colegiul Național „E. Hurmuzachi” Rădăuți

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s