Târg de toamnă

Standard

Ajuns la cea de-a treia ediţie, ,,Târgul de toamnaă pentru copii”s-a desfăşurat pe 23 octombrie 2016 în Parcul Central Rădăuţi şi a fost organizat de Asociaţia de Părinţi a şcolii ,,Regina Elisabeta” Rădăuţi.

Desfăşurat în spiritul educaţiei antreprenoriale, activitatea a avut ca obiective sensibilizarea participanţilor pentru a preţui valorile morale, dezvoltarea simţului practic, sudarea relaţiilor de familie precum şi dezvoltarea abilităţilor de socializare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cele 21 de standuri participante au fost decorate cu elemente specifice anotimpului toamna ce au bucurat şi au încântat privirile vizitatorilor. Fiecare clasă prezentă la activitate a avut o stategie proprie de promovare a produselor comercializate. S-au realizat bannere atrăgătoare cu mesaje specifice şi s-au expus o varietate de produse culinare autentice ,,realizate” împreună cu părinţii (mâncăruri tradiţionale, conserve, prăjituri) dar şi articole hand made , artizanale şi decorative ale copiilor.

foto-9În cadrul evenimentului a fost organizat de către domnul Radu Ianovici, preşedintele Asociaţiei de Părinţi şi doamna Floriţa Brăescu, cadru didactic al şcolii un moment inedit, un flashmob care a avut ca mesaj ,,Viaţa este frumoasă, deci trebuie preţuită!”

Parada costumelor de toamnă pregătită de către copiii de la grădiniţă a stârnit în rândul celor prezenţi lungi şiruri de aplauze , iar bucuria şi încântarea putea fi citită pe chipurile tuturor.Copiii şi-au demonstrat, mai apoi măiestria la concursul de pictură pe dovleac şi s-au bucurat împreună de moment.

foto7Un rol important pentru asigurarea reuşitei l-au avut toţi cei care cu mult timp înainte au contribuit la promovarea evenimentului în diverse moduri: emisiuni televizate, spoturi publicitare la radio şi afişe distribuite în întregul oraş.

foto8,,Târgul de toamnă pentru copii” organizat în acest an, a avut succes şi datorită partenerilor principali: Primăria Rădăuţi,  Asociaţia ,,Normal Life” şi Asociaţia ,,Mielopro”. Toţi cei care au susţinut financiar această activitate…şi nu au fost puţini…  s-au declarat la sfârşitul zilei pe deplin mulţumiţi că au reuşit să facă copiii fericiţi.

În concluzie, putem spune că activitatea a fost un real succes, deoarece copii, părinţi şi cadre didactice, prin efortul lor comun, au reuşit să încălzească atmosfera unei zile reci de toamnă cu bucuria, buna dispoziţie şi mulţumirea sufletească ce au manifestat-o cu toţii.

A consemnat,

Coordonator pentru proiecte şi programe educative şcolare şi extraşcolare,

Berbeneciuc Nicoleta

Tatiana Vîntur

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s