Resurse Școala altfel – antitrafic de persoane

Standard
Asociaţia eLiberare vă mulțumește pentru parteneriatul din anul școlar 2015 – 2016. Prin sprijinul dumneavoastră a fost posibil să oferim aprox. 36.000 de materiale informative pe tema traficului de persoane, în 336 de școli din întreaga țară.
În noul an școlar oferim pachete de resurse gratuite, pentru toate cele 3 intervale propuse de minister pentru Școala altfel. Acestea au rolul de a facilita activităţile didactice din cadrul programului Săptămâna Altfel, pentru elevii claselor VII-XII. Prin acest pachet vă punem la dispoziție:
  1. DVD Nefarious subtitrat în română – conține un documentar despre traficul de persoane. Este o unealtă bună pentru a căpăta o înțelegere mai bună despre cum arată traficul de persoane la nivel global. Documentarul vine alături de pliante și întrebări care pot facilita dialogul.
  2. Flyerele campaniei “Bani pe bune” – Aceasta este o campanie socială pentru a informa oamenii cu privire la pericolele traficului de persoane. Dacă un job pare prea bun ca să fie adevărat, probabil că nici nu este. Ofertele de muncă sunt cele mai folosite pretexte pentru înșelăciune. Cea mai mare înșelăciune nu îți fură doar banii, ci libertatea și viața. Mii de oameni din România ajung anual în sclavie în urma acestei metode de recrutare. Cu o campanie în școală pe această temă, dorim conștientizarea tinerilor, și nu numai, în legătură cu acest pericol.
  3. Manualul de acțiune – e un ghid care oferă idei și sfaturi pentru evenimente pe care ai putea să le organizezi în contextul programului Școala Altfel.

Resursele pot fi comandate în mod gratuit pe www.eliberare.com/scoala-altfel/ .

Asociaţia eLiberare este partener oficial al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) iar Curricumul școlar despre traficul de persoane este acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice din România .
Prin proiectele şi activităţile desfăşurate, generăm resurse, pe care le punem la dispoziţia tuturor profesioniştilor cu care colaborăm în mod direct sau indirect, pentru a-i sprijini în atingerea obiectivului comun: eradicarea fenomenului traficului de persoane în România.
Mesaj transmis de Cătălina Birjaru
catalina.birjaru@eliberare.com
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s