Burse educaționale în robotică

Standard

Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) anunță lansarea proiectului „Burse educaționale în domeniul Roboticii – 10 pentru 10”!

Proiectul are ca scop principal susținerea tinerilor de excepție care au încheiat anul școlar 2015-2016 cu nota 10 pe linie, în vederea participării gratuite la cursurile de robotica oferite de Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) pentru deprinderea de noțiuni practice de #Programare, #Robotica, #Electronica si #Mecanica.

In cadrul proiectului vor fi oferite un număr total de 10 burse, reprezentând contravaloarea unui Curs de Robotica, Electronică și Programare pentru Copii și Adolescenți.

Finantarea se asigura din sursele proprii ale Programului Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) pentru sustinerea tinerilor in vederea deprinderii de competente in domeniul IT/Robotica. 

Confirmarea si rezervarea locului se face numai in ordinea incheierii /semnarii contractului. La semnarea contractului sunt necesare urmatoarele documente in copie xerox, in doua exemplare: carnet de note vizat din care sa reiasa situatia scolara (10 pe linie) si diploma de merit sau premiu (daca este cazul).

(1) Atentie, locuri limitate! (doar 10 locuri).

(2) Se adreseaza exclusiv elevilor care au media generala 10 (nu FB) – adica din clasele V-XII.

(3) Nu include kit-ul robotic si laptop-ul necesar pentru programarea robotului.

(4) Data limita de inscriere este 15 septembrie 2016.

(5) Cursurile vor avea loc in perioada 26 septembrie 2016 – 12 februarie 2017.

Inscrierile se pot face pe www.academia.inventeaza.ro.

DESPRE PROGRAM

Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) este un program educational „before & after school” de tip STEAM*, care are la baza deprinderea de notiuni practice de Programare, Robotica, Electronica si Mecanica. Programul imbina utilizarea tehnologiei cu joaca educativa si este complementar cunostintelor dobandite la scoala de copiii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani.

*Acest program este dezvoltat pe baza conceptului educational de tip STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), avand o abordare interdisciplinara si aplicata. Fiind o activitate complementara programului scolar obligatoriu, scopul principal al academiei inventeaza.ro este acela de a invata tinerii CUM sa puna in aplicare, in viata de zi cu zi, cunostintele dobandite la scoala. astfel, STEAM integreaza cele cinci discipline intr-o paradigma de invatare care corespunde cerintelor prezente sau viitoare ale lumii reale.

SOCIAL MEDIA

Puteti vedea in timp real CUM este la Atelierele de Robotica,  

•    pe Facebook: http://www.facebook.com/academia.inventeaza.ro sau 

•    pe Instagram http://www.instagram.com/academia.inventeaza.ro/

Tatiana Vîntur – inspector școlar I.Ș.J. Suceava

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s