Alege! Este dreptul tău – premii naționale

Standard

În perioada 25 iunie -30 iunie 2016, Tabăra Delfin din Năvodari, a găzduit o nouă ediție a Concursului național „Alege! Este dreptul tău!”, etapa națională.

alege-este-dreptul-tau-afisTema concursului  pe teme de protecţia consumatorului a fost „Comerţul electronic”. Participanții, 85 de elevi din toată țara, au susținut un test grilă de 45 de întrebări, din legislaţia care reglementează condiţiile optime ale  desfăşurării comerţului electronic și au prezentat  eseuri cu tema „Achiziţii online”.

Premiul I, la proba individuală, a fost câștigată de elevul Moroșan Eugen de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, îndrumat de prof. Bursuc Maria şi prof. Ichim Nadia.

Județul Suceava a fost reprezentat de câștigătorii locului I la nivel județean, elevul Eugen Moroșan și Butnariu Andreea de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, prof. Manolache Anișoara  și prof.Amalia Stafie.
image-4857Proba pe echipe a adus un premiu II elevilor din regiunea NE, reprezentată de elevii județelor Suceava, Neamț și Botoșani.

Este pentru al III-lea an consecutiv când premiul I este câștigat de un elev reprezentant al județului Suceava, ediția 2014 și 2015 fiind câștigată de eleva Carolina Ursu de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Concursul este organizat de MENCȘ – Inspectoratul Școlar al Municipiului București în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului și InfoCons.

Detalii: http://www.alege-este-dreptul-tau.ro

Tatiana Vîntur – inspector școlar I.Ș.J. Suceava

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s