Apreciez! Protejez! Acționez!

Standard

Concursul județean de educație pentru mediu „Apreciez! Protejez! Acționez!”, ediția a V-a, este inițiat de Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava și este cuprins în CAEJ/2016 al I.Ș.J. Suceava fiind coordonat de prof. Gabriela Freitag și Loredana Bodnar.09

Desfășurat cu un îndemn motivant de implicare („Cei care au privilegiul de a şti au datoria de a acţiona. –Albert Einstein”), concursul are scopul de a forma o conduită ecologică- cerinţă deosebit de importantă pentru orice demers educativ şcolar şi extraşcolar, formarea unei atitudini de respect faţă de mediu prin educarea, implicarea activă și responsabilizarea elevilor, profesorilor și comunităţii.

Participarea elevilor şi a cadrelor didactice la concurs și simpozion reprezintă o inițiativă necesară schimbului de experiențe din domeniul educației pentru mediu care promvează inițiativa, implicarea, participarea și voluntariatul în acțiuni de păstrare a mediului în care trăim.

Această prezentare necesită JavaScript.

Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: Poster 36

a. Concursul multimedia (text, imagine, sunet și animație) pe teme ecologice  – elaborarea de lucrări care să îmbine armonios textul cu imaginea, sunetul şi animaţia, prin care să îşi exprime opiniile cu privire la acest subiect şi care să reflecte rolul tinerilor în asigurarea dezvoltării durabile la nivelul comunităţii locale şi naţionale, în context european. Dezvoltarea durabilă include protecţia mediului, iar protecţia mediului condiţionează dezvoltarea durabilă.

 

b.Concurs de postere și pliante pe teme ecologice: mesaj cromatic.

Rezultatele concursului:

 
Felicitări participanților la această ediție.
A consemnat,
Tatiana Vîntur – inspector școlar

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s