1 Iunie – La mulţi ani, copile drag!

Standard

Şcoala Gimnazială Bosanci, împreună cu G.P.N. ,,Căsuţa din poveşti” Bosanci,  a organizat a VIII-a ediţie a Concursului naţional de creaţie artistico-plastică ,,1 Iunie – La mulţi ani, copile drag!”. Lucrările realizate de copii din toată ţara au fost expuse în perioada 1-10 iunie pe holul grădiniţei din Bosanci şi la Căminul Cultural din localitate.

La vernisajul expoziţiei au fost prezente cadre didactice, părinţi, precum şi artişti: preşcolari şi şcolari de la instituţiile de învăţământ din Bosanci.DSC02801

În expoziţie au putut fi admirate creaţiile micilor artişti, care au trimis pentru concurs atât desene pe tema Zilei Copilului, cât şi picturi, colaje, felicitări, compuneri, poezii, respectând tematica concursului.Concursul ,,1 Iunie – La mulţi ani, copile drag!” a cuprins peste 800 de lucrări din 21 de judeţe şi municipiul Bucureşti. coordonaţi de 265 de cadre didactice din toată ţara. Cele mai bune desene, picturi, colaje, felicitări, compuneri şi  poezii au fost premiate.

Şi anul acesta partenerii acestui concurs au fost: ISJ Suceava, Primăria Comunei Bosanci, Casa Corpului Didactic ,,George Tofan” Suceava, Bucovina TV.

Concursul  face parte din Calendarul Activităţile Extrașcolare organizate de şcoala şi grădiniţa din Bosanci şi se află în CAERI la poziţia 1490/2016.

Tatiana Vîntur

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s