Europa de mâine

Standard

Concursul național „Europa de mâine”, cuprins în CAEN/2016 și-a desemnat participanții la etapa națională care se va desfășura la Băișoara, județul Cluj, în perioada 10 -18 iulie 2016.

Echipajele din concurs au realizat și interpretat scenarii centrate pe tema eliminării violenței împotriva fetelor, echipajele de gimnaziu și, respectiv, realizarea și interpretarea unui scenariu centrat pe tema discriminării de gen și a eliminării violenței împotriva femeilor.

Comisia de evaluare a  apreciat relevanţa scenariului din punctul de vedere al relaţionării acestuia cu tema dată, selectarea informaţiilor, interpretarea și prezentarea scenariului, originalitatea şi creativitatea în realizarea acestuia.

Proiectele  de liceu „Și vocea mea contează”, coordonat de prof. Maria Atănăsoaie și proiectul „Visul care nu răzbate”, coordonat de prof. Daniela Rotaru, ambele de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava au obținut premiul I și s-au calificat la etapa națională.Imagine1

Proiectul de la gimnaziu de la Școala Gimnazială nr.8 Suceava s-a calificat la etapa națională și a vizat discriminarea de gen și violența în familie.

Comisia de evaluare a fost alcătuită din: prof. Tatiana Vîntur- inspector școlar pentru educație permanentă I.Ș.J. Suceava; prof. Mihai Gabriela – director, Școala Gimnazială nr. 1 Suceava; prof. Boboc Cornelia – Școala Gimnazială nr. 3 Suceava; prof. Gabriela Aungurencei – Școala Gimnazială „I.Creangă” Suceava.

Prezentarea edițiilor de până acum a fost realizată de inspector școlar prof. Tatiana Vîntur:Europa_de_maine_SV_16

Inspector școlar,

Tatiana Vîntur

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s