Târgul Ofertelor Educaționale

Standard

Târgul Ofertelor Educaționale s-a desfășurat la Iulius Mall, vineri, 13 mai 2016, cu participarea unităților de învățământ liceale și profesionale din județul Suceava, în vederea deciziei elevilor din clasa a VIII-a pentru examenul de admitere 2016.DSC03998

Au participat colegiile și liceele din municipiul Suceava, liceele din Fălticeni, Rădăuți, Dumbrăveni și Moldovița, vizitatorilor și viitorilor liceeni fiindu-le prezentate argumente, rezultate și materiale de promovare pentru profilul și specializarea pe care fiecare elev își dorește să îl urmeze în anul școlar 2016-2017.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.

Peste 1000 de elevi din tot județul, însoțiți de profesori, diriginți s-au informat și documentat despre oportunitățile oferite de unitățile liceale și profesionale, cifra de școlarizare pentru anul școlar următor fiind stabilităpe baza parteneriatelor cu agenții economici din zonele în care funcționează unitățile școlare respective, armonizând cererea și oferta de pe piața muncii și cu domeniile care au un impact important în societatea actuală.

Evenimentul este organizat de I.Ș.J. Suceava, CJRAE Suceava, fiind coordonat de director Florin Bagiu și prof. Maria Pavelescu.

Tatiana Vîntur

I.Ș.J. Suceava

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s