Școli conectate la comunitate

Standard
Fundația Noi Orizonturi lansează în această vară un nou proiect menit să îmbunătățească sistemul de învățământ din România. Proiectul „Școli conectate la comunitate” urmărește să promoveze conceptul de școală comunitară și să pună bazele unei rețele de școli comunitare în România.

Experiența de 15 ani pe care o avem în promovarea serviciului în folosul comunității ca instrument de învățare în Cluburile de Inițiativă Comunitară IMPACT (130 la nivel național), ne face să credem în reușita acestui demers, care-și propune să conecteze întreaga școală – nu doar un grup de elevi, cum se întâmplă la IMPACT – la comunitatea din care face parte.

Școlile din întreaga țară sunt invitate să completeze aplicațiile până în data de 3 iulie – documentele necesare pot fi descărcate de la finalul acestui text, care explică și conceptul de școală comunitară și obiectivul proiectului nostru. Ce anume câștigă dacă se înscriu în programul nostru? Pe scurt – devin agenți ai progresului comunității în care funcționează. Varianta lungă de avantaje poate fi consultată aici.

Colega noastră Maria Kovacs, managerul acestui proiect, așteaptă cu interes aplicațiile și este pregătită să răspundă oricăror întrebări/nelămuriri, dacă îi scrieți un e-mail pe adresa maria_kovacs@noi-orizonturi.ro.

Proiectul „Școli conectate la comunitate” este implementat în perioada 2016-2017 de către Fundația Noi Orizonturi, cu sprijinul financiar al Fundațiai Charles Stewart Mott și al altor finanțatori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s