Let’s Go Digital!

Standard

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, organizează a 14-a ediție a atelierului de film pentru adolescenți – Let’s Go Digital! (LGD).

Pentru ca informația despre organizarea acestui atelier de film dedicat tinerilor cu vârsta între 14 – 18 ani să ajungă la cât mai mulți doritori și pasionați de film, vă solicităm sprijinul în campania de promovare și informare în liceele din județul dumneavoastră.

În cadrul Let’s Go Digital!, pe parcursul a 10 zile, adolescenții vor fi îndrumaţi de cei mai buni profesori ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din București şi vor aprofunda, într-un regim intensiv, informații teoretice și lucrul practic. Singurul lucru pe care adolescenţii interesați trebuie să îl facă este de a se înscrie pe site-ul www.tiff.ro, până pe data de 10 mai 2016.

Pentru cei 15 copii selectați, organizatorii vor suporta cheltuielie de transport, masă, cazare și li se vor oferi echipmante profesionale pentru realizarea filmelor.

Pentru orice detalii legate de acest atelier și de aplicație, vă rugăm nu ezitați să ne contactați. Persoana de contact – Melinda Boros –lgd@tiff.ro sau 0720027611.

Detalii despre înscrieri, în comunicatul de presă atașat.

Impresiii despe editiile anterioare gasiti pe pagina noastra de facebook:

https://www.facebook.com/atelieruldefilmletsgodigital/

Iar formularul de inscriere gasiti aici:

http://tiff.ro/content/inscriere-online-0

De ce Let’s Go Digital!?

  • Pentru că cele 14 ediții de până acum au fost un succes și l-au transformat în cel mai cunoscut și râvnit workshop de film în rândul tinerilor.
  • Pentru că are loc sub umbrela Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), un eveniment recunoscut atât în România cât și în străinătate.
  • Pentru că încearcă să suplinească lipsa educației cinematografice din școli și licee și oferă o alternative către cunoașterea lumii filmului.

TV

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s