Atelierele cunoașterii…altfel

Standard
Atelierele cunoașterii – zona Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului s-au derulat în Școala Altfel, marți, 19 aprilie 2016, la Colegiul Silvic „Bucovina” C. Moldovenesc.13016584_1277441542300564_1209824093_o
Activitățile au fost moderate de consilierul educativ Debren Violeta, consilierul școlar Moroșan Emilia și de eleva Coca Simona, care a participat în noiembrie la atelierele de la Vatra Dornei.
Au continuat activitățile de dezvoltare personală pentru elevi, activități propuse în cadrul proiectului județean „Atelierele cunoașterii” inițiat de I.Ș.J. Suceava.

Această prezentare necesită JavaScript.

Au fost invitați să participe la aceste activități reprezentanți ai Consiliilor Școlare ale Elevilor de la liceele din zona C. Moldovenesc și Gura Humorului. Au răspuns invitației Colegiul Național ”Dragoș Vodă” și Liceul Tehnologic Nr.1 din Câmpulung Moldovenesc și Colegiul Național ”Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Au participat 21 de elevi dornici de a se descoperi şi de a-şi exprima într-o manieră pozitivă interesele, aptitudinile, trăirile personale, abilitățile de relaționare şi comunicare, reflecțiile cu privire la învățare.20160419_100409_Burst01

Dintre activitățile desfășurate amintim: „Fulgii de zăpadă”, „Obiectul bizar”, „Linia oarbă”, „Pătratele cooperării”, „Povestea”.  Rolul moderatorilor a fost de a organiza şi de a oferi oportunităţi de joc şi de învăţare care să le permită elevilor să-şi descopere şi să experimenteze propriile abilităţi şi atitudini, de a particulariza şi facilita transferul acestora în viaţa reală.
Reușita atelierelor a fost evaluată la superlativ de elevii participanți propunând o reîntâlnire a activităților interactive, atractive și utile pentru cunoaștere și autocunoaștere.
A consemnat,
prof. Violeta Debren – Colegiul Silvic „Bucovina” C. Moldovenesc
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s