Digitaliada

Standard

Dragi prieteni ai educației,

Fundația Orange, care derulează pe parcursul anului școlar 2016-2017 un proiect-pilot de educaţie digitală pentru școlile gimnaziale din mediul rural, în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi și alte trei organizații neguvernamentale, declară deschis procesul de selecție a școlilor participante!

În cadrul acestui program pilot, 10 școli de gimnaziu vor fi dotate cu echipamente IT pe care vor rula material educative de tipul „învățare prin joc”, menite să susţină materia de Matematică și Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor.

La finalul anului școlar 2016-2017, Fundaţia Orange va analiza rezultatele proiectului-pilot și dacă acestea sunt pozitive, va propune extinderea lui și ȋn alte unităţi de ȋnvăţămȃnt ȋn anul școlar următor, în spiritul creării de bune practici la nivel naţional.

Alegerea celor 10 școli participante la pilot va fi făcută printr-o competiție la care se poate ȋnscrie orice unitate școlară cu ciclu gimnazial din mediul rural. Mai multe detalii legate de proiect și metodologia de înscriere găsiți la link-ul de mai jos:

http://www.fundatiaorange.ro/proiecte-2016/educatie-digitala/index.htm

Succes!

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s