Resurse pentru Școala Altfel

Standard
Asociaţia eLiberare vă propune, în anul 2016, un pachet de resurse care să faciliteze activităţile didactice din cadrul programului Școala Altfel, pentru elevii claselor VII-XII, pe tema traficului de persoane. Prin acest pachet vă punem la dispoziție:
  1. DVD Nefarious subtitrat în română – conține un documentar despre traficul de persoane. Este un instrument pentru a căpăta o înțelegere mai bună despre cum arată traficul de persoane la nivel global sau regional. Documentarul vine alături de pliante și întrebări care pot facilita dialogul.
  2. Flyerele campaniei “Bani pe bune” – Aceasta este o campanie socială pentru a informa oamenii cu privire la pericolele traficului de persoane. Dacă un job pare prea bun ca să fie adevărat, probabil că nici nu este. Ofertele de muncă sunt cele mai folosite pretexte pentru înșelăciune. Cea mai mare înșelăciune nu îți fură doar banii, ci libertatea și viața. Mii de oameni din România ajung anual în sclavie în urma acestei metode de recrutare. Cu o campanie în școală pe această temă, dorim conștientizarea tinerilor, și nu numai, în legătură cu acest pericol.
  3. Manualul de acțiune – e un ghid care îți dă idei de evenimente și sfaturi de care poți ține cont când le organizezi. Cu acea listă de evenimente, poți face o analiză a ce va fi mai util pentru zona în care te afli și o idee despre materialele care îți vor fi necesare.

Resursele pot fi accesate în mod gratuit pe www.eliberare.com/scoala-altfel/ .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s