Poveste pentru noul an

Standard

Un fiu împreună cu tatăl lui se plimbau prin munți. Deodată, fiul cade, se rănește și strigă: “Aaaaaahhhhhhhhhhh!!!” Spre surprinderea lui, imediat aude o voce de undeva din munți care repeta: “Aaaaaahhhhhhhhhhh!!!”.

Curios, strigă din nou: “Cine ești??”. Primește răspunsul: “Cine ești??”.

Apoi strigă către munte: “Te admir!”. Vocea răspunde: “Te admir!”.

Enervat de răspuns, strigă: “Lașule!!” și vocea îi răspunse “Lașule!!”.

Se uită la tatăl lui și îi spuse intrigat: “Ce e asta?? Ce se întâmplă?”

Tatal îi zâmbește și îi spune “Fiule, fii atent.” Și omul strigă: “Ești un campion!!” iar vocea răspunse “Ești un campion!!”. Băiatul este surprins dar nu înțelege.Happy-New-Year-2016-With-Fireworks

Apoi tatăl îi explică: “Oamenii numesc asta ECOU, dar în realitate se numește VIAȚA. Iți dă înapoi orice spui sau faci. Viața noastră este o simplă reflectare a propriilor noastre acțiuni. Dacă vrei să ai parte de mai multa iubire, creează mai multă iubire în inima ta. Dacă vrei mai mulți prieteni, dăruiește tu întâi în exterior oamenilor prietenie. Dacă vrei sa fii competitiv în echipa ta, îmbunătățește-ți competitivitatea. Această lege a oamenilor se aplică în absolut orice aspect al vieții, fără excepție. Viața îți va da înapoi tot ceea ce tu i-ai dat. Viața ta nu este o coincidență. Viața ta este reflecția ta.”

Din acest nou an, te provocăm să te oprești o clipă și să te gândești. Ești atent și îți asculți propriul ECOU? Dacă urmărești ceea ce viața îți strigă ție înapoi – exact precum ecoul băiatului din munți – poți deduce ce strigi de fapt tu în exterior către viața ta și către oamenii din ea?

La mulți ani!!!

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s