Sunt Crăciun, dar nu sunt moș

Standard

Sala Alexandru Bogza a Colegiului Național Dragoș Vodă C. Moldovenesc  a fost gazda unui spectacol caritabil inedit de muzică și poezie ,,Sunt Crăciun, dar nu sunt moș,,  protagoniști fiind Sebastian Remus Crăciun Si  Ștefania Iacob. sebastian

La eveniment au participat peste o sută de susținători de toate vârstele ai micului artist.

Invitaţii au fost oaspeţi aleşi, oameni de cultură, pr. dr. Ilie Macar și artiști contemporani: poeții Sorin Poclitaru, Casian Balabasciuc și rapperul câmpulungean Daniel Erhan (fost elev al colegiului).

Micul poet Sebastian Remus Crăciun, Sebi, este elev în clasa a VI-a la C.N. Dragoș Vodă, fiind diagnosticat, încă de la vârsta de 3 luni, cu tetrapareză spastică.

Pentru el, actul creației nu este efort, ci, dimpotrivă, o binecuvântare, o șansă de  evadare din lumea reală, supusă suferinței, împărțită parcă milimetric între interminabilele ședințe de recuperare prin țară. Poeziile sale nu par a fi scrise cu mâna, și aceasta afectată de  necruțătoarea boală, ci cu sufletul, unul pur și împărtășit de harul divin.

Cu fiecare ieșire în public, Sebi ne dă încă o lecție de viață despre curaj, credință și puterea de a merge mai departe.

A consemnat prof.

Angela Cârloanță

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s