Tradiții bucovinene

Standard

Vă invităm să participați la proiectele specifice sărbătorilor de iarnă, conform calendarului de mai jos.

Pregătirea și participarea elevilor la proiectele specifice sărbătorilor de iarnă sau la alte activități extrașcolare și de timp liber, care se vor desfășura în perioada 15 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, se va face în afara orelor de curs, fără perturbarea procesului didactic, cu respectarea procedurii I.Ș.J. Suceava nr. 29/martie 2014 referitoare la organizarea taberelor, excursiilor și a activităților de timp liber.

  1. „Colinde, colinde” – program de colinde și obiceiuri de iarnă:
  • Loc de desfășurare: sediul I.S.J. Suceava
  • Perioada de desfășurare: 15-16 decembrie 2015, orele 11.00 – 13.00.

Precizări: Pentru alcătuirea programului, vă rugăm să transmiteți, până pe data de 10 decembrie 2015, inspectorului școlar pentru educație permanentă (e-mail: tatianavintur@yahoo.com), următoarele date:

Nr.

crt.

Unitatea școlară Repertoriul și durata Număr de elevi Coordonator Observații

Programul (de maximum 5 minute) va cuprinde cel mult două momente artistice. Grupul de colindători va fi alcătuit din 5-15 elevi. Vă rugăm să respectați programarea făcută, după confirmarea acesteia de către inspectorul școlar pentru educație permanentă. Pentru prezentarea unui program amplu, aveţi posibilitatea să participaţi la Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă.

  1. „Peisaj de iarnă” – expoziție de fotografii şi de desene (format A4, în passpartout, sau pe panouri personalizate) organizată la sediul I.S.J. Suceava, în perioada 14 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. Amenajarea expoziţiei se va face pe 11 decembrie 2015. Coordonator: Palatul Copiilor Suceava: desene – prof. Rusu Petronela, fotografii – prof. Mihaela Buculei.
  2. Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă „Tradiţii bucovinene” – spectacol organizat de I.S.J. Suceava, Palatul și Cluburile Copiilor, la Iulius Mall, etajul I, pe data de 16 decembrie 2015, în intervalul 11.00 – 16.00, cu participarea formațiilor artistice din toate zonele județ Durata maximă a programului/unitate este de 7 minute. Înscrierea formațiilor artistice se face până pe data de 10 decembrie 2015, la Palatul Copiilor Suceava – prof. Aneculăesei Daniel (telefon 0744476248, pcsuceava@gmail.com), conform tabelului de mai jos:
Nr.

crt.

Formația artistică Unitatea școlară Număr de elevi Repertoriul și durata Coordonator

Inspector școlar

Tatiana Vîntur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s