Ambasadori ai Dialogului Structurat cu TINErii

Standard

Dialogul Structurat cu TINErii reprezintă instrumentul folosit la nivelul Uniunii Europene pentru luarea în considerare a opiniei tinerilor la momentul realizării politicilor de tineret. Pentru a reuși acest lucru, Dialogul Structurat aduce împreună la discuții tinerii și persoanele aflate în poziții decizionale cheie.
Forumul Tinerilor din România este membru al Grupului Național de Lucru ce își desfășoară activitatea în coordonarea Ministerului Tineretului și Sportului și a creat în 2014 Rețeaua Națională a Ambasadorilor Dialogului Structurat cu TINErii.

În calitate de ambasador al Dialogului Structurat cu TINErii din România ai responsabilitatea de a organiza consultări între tineri și autoritățile locale, de a pune problemele tinerilor pe agenda publică dar și de a crește nivelul de informare în rândul acestora. Poți de asemenea să inițiezi proiecte care răspund nevoilor tinerilor.

Criterii de eligibilitate:

• vârsta aplicantului trebuie să fie cuprinsă între 14-35 de ani;
• județul în care activează trebuie să fie același cu cel de reședință;
• disponibilitate de implicare minim pe perioada decembrie 2015 – iunie 2017 (pe perioada trio-ului președențiilor Consiliului UE asigurate de Olanda, Slovacia și Malta);
• aplicantul trebuie să completeze acest formular.

Forumul Tinerilor din România reprezintă platforma națională neguvernamentală, apartidică, non-profit, în domeniul tineretului, ce reunește peste 165 de organizații din întreaga țară.

Viziunea Forumului este o lume în care tinerii își pot atinge întregul potențial, iar prin organizațiile neguvernamentale încurajăm, susținem și reprezentăm tinerii din România.

Aplicația online pentru selecția Ambasadorilor Dialogului Structurat cu TINErii:

https://docs.google.com/forms/d/1Y4YC_pgUst2JPFH6LsyLbTdPGQ9GUDU188aJrfXI3gM/viewform

Tatiana Vîntur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s