Pachetul educativ în domeniul securității și sănătății în muncă

Standard
Pachetul educativ NAPO poate fi folosit de profesori și învățători pentru a preda copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani teme de sănătate și securitate în muncă.
Cu ajutorul popularului personaj de animație Napo, Agenția Europeană pentru Sănătate și Securitate în Muncă (EU-OSHA) a creat, alături de consorțiul Napo și alți parteneri europeni, o serie de instrumente didactice privind securitatea și sănătatea în muncă (SSM), ce abordează subiectul într-un mod educativ, dar distractiv și plin de imaginație, cu ajutorul filmuleţelor cu Napo și al unor activități creative.
Pachetul educațional poate fi folosit în activități extracuriculare sau extrașcolare ca, de exemplu, Săptămâna „Școala ALTFEL”. Recomandăm pachetul educațional NAPO învățătorilor/profesorilor deoarece utilizarea acestuia nu implică un efort suplimentar din partea cadrelor didactice vizate (timp suplimentar de pregătire, efort de concepere a unor lecții cu noțiuni mai puțin cunoscute etc.). Dimpotrivă, lecțiile sunt gata elaborate, sunt în limba română și, nu în ultimul rând, foarte atractive astfel încât să poată transmite mesajul într-un mod adecvat vârstei și preocupărilor elevilor din categoria de vârstă 7-11 ani. 
Detalii suplimentare găsiți în materialul atașat Pachet educational NAPO, pe care vă invităm să îl parcurgeți, dar și să îl distribuiți profesorilor și învățătorilor pentru a contribui la mai buna educație a elevilor în domeniul sănătății și securității în muncă.
Tatiana Vîntur
Mesaj preluat de la
Cristina Nedelcu
Public Relations & Marketing Project Manager
APT Resources&Services SRL
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s