Oamenii timpului

Standard

Asociația Revistei TIMPUL anunță încheierea perioadei de prejurizare în cadrul Campaniei Oamenii Timpului. Începând cu 23 octombrie 2015, publicul poate vota pe platforma www.oameniitimpului.ro.

Din totalul de aproape 800 de propuneri, Juriul Național al Campaniei a selectat 80 de finaliști. „Perioada de propuneri, etapă care a presupus identificarea, documentarea și prejurizarea nominalizaților, nu a fost deloc ușoară. Nevoia de strategii coerente în toate domeniile de activitate, pentru a nu ne pierde în proiecte mici, fără vizibilitate și impact, a fost unul dintre criteriile urmărite de membrii Juriului Național. Toți cei 80 de finaliști din întreaga zonă de desfășurare a Campaniei, pe care îi felicităm, se vor întâlni la Gala Oamenii Timpului pe 12 decembrie 2015, în Sala Mare a Teatrului Național «Vasile Alecsandri» din Iași. Mergem mai departe către etapa în care publicul va avea posibilitatea să își susțină favoriții, acordându-le votul pe platforma www.oameniitimpului.ro.

În seara de 11 decembrie, membrii Juriului Național se vor afla la Iași pentru a dezbate împreună dosarele de candidatură ale personalităților și instituțiilor propuse de public. Competiția continuă, în același spirit al excelenței și pe aceeași direcție a reverenței pe care fiecare comunitate este datoare să o facă față de personalitățile sale de excepție, în spiritul ideii de a face împreună o diferență”, a declarat Adriana Nazarciuc, președintele Asociației Revistei TIMPUL.

Până pe 6 decembrie 2015, publicul este invitat să își voteze finaliștii favoriți accesând site-ul www.oameniitimpului.ro.

Printre cei 80 de finaliști ai Campaniei OAMENII TIMPULUI 10 sunt din jude’ul Suceava:

LITERATURĂ: Gheorghe Cîrstian (Suceava)

ARTE:Ioan Mateiciuc (Suceava)

EDUCAȚIE ȘI CERCETARE: Mihai Dimian (Suceava)

SOCIETATE CIVILĂ: Ionela Păcuraru (Suceava)

DIPLOMAȚIE PUBLICĂ:Matei Vișniec (Suceava)

MEMORIE ȘI ISTORIE: Constantin-Emil Ursu (Suceava)

JURNALISM: Sorin Avram (Suceava)

TINERE VALORI:Tudor Costel Crețu (Suceava)

SĂNĂTATE: Dan Dumitrache (Suceava)

ANTREPRENORIAT:Vasile Armenean (Suceava)

Succes!

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s