Tedi – Școala Siguranței

Standard

În anul școlar 2015 – 2016, S.C. TYMBARK MASPEX ROMÂNIA S.R.Lderulează, în parteneriat cu Ministerului Educației și Cercetării Științifice, proiectul ”Tedi – Școala Siguranței”, destinat elevilor din clasa I, în vederea îmbunătățirii condițiilor de siguranță ale acestora acasă, la școală, în timpul liber.

Proiectul are la bază Protocolul de colaborare înregistrat la MECȘ cu nr. 10071/28.07.2015.

În acest sens, vă transmitem următoarele informații, pe care vă rugăm să le diseminați la nivelul unităților de învățământ din subordinea dvs.:

  • înscrierea în proiect se realizează de către învățătorul clasei participante, pe site-ul scoalatedi.ro, în perioada 24 septembrie – 5 octombrie 2015.
  • broșura pentru cadrele didactice, cărticelele cu exerciții pentru elevi și broşura informativă pentru părințivor fi trimise de către organizatori, prin poștă, școlilor înscrise în proiect, după data de 2 noiembrie 2015.
  • modalitatea de implementare și frecvența activităților propuse rămân la latitudinea fiecărui cadru didactic participant, astfel încât, la finalul anului școlar, să fi fost parcurs întregul conținut educațional.
  • lunar, cadrele didactice vor încărca,pe site-ul scoalatedi.ro, dovezi ale activităților desfășurate în cadrul proiectului, iar cele mai active 3 școli participante vor fi premiate.
  • Pentru detalii suplimentare, unitățile de învățământ/cadrele didactice pot accesa site-ul scoalatedi.ro.

Tatiana Vîntur

Reclame

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s