Consiliul Național al Tinerilor din România

Standard
România merită un cadru legislativ de tineret actualizat și conectat la realitățile europene. Dacă vrei să fii parte a acestui demers, înscrie-te până pe 23 august şi poţi fi unul din cei 200 de delegați participanţi la CNTR 2015!
Pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Național al Tinerilor din România este un proiect de anvergură, unic pentru tinerii din țară. Scopul acestei ediţii este de a promova viziunea tinerilor cu privire la diverse domenii de interes și de a propune amendamente pentru actualizarea cadrului legislativ în domeniul tineretului din România.
În primele două zile ale evenimentului cei peste 200 de participanți vor fi prezenți la o serie de paneluri de discuție pe cinci teme de actualitate. Profesionalismul facilitatorilor își va da întâlnire cu spiritul creativ și critic al tinerilor pentru a realiza o analiză obiectivă dar, mai ales, pentru a propune soluții realiste și adecvate pentru soluționarea problemelor identificate pe fiecare palier. Subiectele abordate în cadrul panelurilor vor fi:
  1. Muncă şi antreprenoriat
  2. Participare şi voluntariat
  3. Sănătate, sport şi recreere
  4. Cultură şi educație
  5. Garanţia pentru TINEri şi incluziunea socială a grupurilor defavorizate.

După cele două zile dedicate dezbaterilor, concluziile din cadrul fiecărui panel vor fi prezentate și discutate în cadrul Conferinței Plenare din 12 septembrie 2015.

Cum particip?
Dacă ai între 14 și 35 de ani şi eşti dornic(ă) să participi la acest eveniment, te poţi înscrie completând acestformular, până pe 23 august 2015.
Rezultatele selecţiei vor fi făcute publice în data de 31 august 2015.
Organizatorii asigură cazare şi masă pentru 100 de paticipanţi din provincie şi masă de prânz pentru 100 de participanţi din Bucureşti.
Participarea la atelierele de lucru şi conferinţele din cadrul evenimentului este gratuită şi se oferă certificate de participare tuturor tinerilor.
Evenimentul este organizat de Forumul Tinerilor din România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului.
 TV
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s