Concursul video Global Youth privind schimbările climatice

Standard
Împlineşti o vârstă între 18 şi 30 de ani pe 15 noiembrie 2015? Crează un filmuleţ de 3 minute care să reflecte acţiuni de combatere a schimbărilor climatice şi trimite-l până pe 17 august 2015, 23.00 GMT.
Videoclipurile pot fi înregistrate în orice limbă, dar trebuie să aibă şi subtitrare în limba engleză.
Un câştigător va fi ales pe baza numărului de vizualizări pe canalul YouTube al TVE înregistrat în perioada de votare, iar cel de-al doilea va fi selectat de membri ai Secretariatului UNFCCC, UNDP-SGP şi alţii. Ambii finalişti vor fi invitaţi într-o excursie (dus-întors) la COP21/CMP11 în Paris, Franţa, de pe 30 noiembrie până pe 11 decembrie 2015. Cazarea şi alte cheltuieli sunt incluse. Câştigătorilor li se va oferi, de asemenea, un post de corespondent de tineret la COP21/CMP1, unde vor oferi asistenţă echipei UNFCCC prin realizarea de videoclipuri, articole şi postări pe reţelele sociale.
Competiţia este o colaborare între Convenţia-cadru a Naţiunilor Unite asupra schimbărilor climatice (UNFCCC), UNDP GEF- Programul de Granturi Mici şi Iniţiativa-cadru comună a Naţiunilor Unite privind copiii, tineretul şi schimbările climatice şi Televiziunea pentru mediu (TVE).

Sursa: Portalul european pentru tineret

TV

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s