Mențiune la Europa de mâine

Standard

Județul Suceava a fost reprezentat la Concursul Național „Europa de mâine”, etapa națională, desfășurat la Băişoara, județul Cluj, de echipajul de gimnaziu de la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava, format din elevii: Tudor Apetrei, Elina Barabaș, Daria Cureleț și Ștefan Tărăboanță și profesorii coordonatori Daniela Petrovici și Carmen Posmangiu.europa1

Reprezentanții județului Suceava au obținut o valoroasă mențiune, devansând echipaje din alte județe, care au avut o experință bogată în anii trecuți în cadrul concursului. Au participat echipaje din Deva, Galați, Constanța, București, Bacău, Dolj, Vrancea, Dolj, Vâlcea, Suceava.

„Am participat la faza națională conștienți că reprezentăm județul, iar această presiune am simțit-o cu toții mai ales în timpul concursului propriu-zis. Echipajul județului s-a descurcat excelent, dovadă fiind aprecierile pozitive pe care le-au primit din partea celorlalți competitori și felicitările primite din partea juriului la proba practică. Proba de concurs a constat în realizarea unui curs de formare având ca titlu “Dreptul copiilor la viitor!”. Un mare plus al acestui concurs a fost faptul că elevii au avut posibilitatea să comunice cu alți colegi din alte județe și să lege prietenii.”

Felicitări elevilor din echipaj pentru efortul depus și spiritul de echipă de care au dat dovadă!

Profesor coordonator și însoțitor al echipajului Daniela Petrovici

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s